Registration form

Bli medlem i Tromsø Kunstforening

Asterisk (*) means mandatory field.

om Tromsø Kunstforening

Tromsø Kunstforening (TKF) er en av Nord-Norges eldste kulturinstitusjoner. Vi ble først etablert på 1880-tallet før driften ble avviklet et tiår senere. Dagens forening ble stiftet 13. desember 1924, og har, med unntak av en periode under andre verdenskrig, vært i kontinuerlig siden.

Vi holder til i en klassisistisk bygg opprinnelig oppført 1894. Opprinnelig bygget for daværende Tromsø museum, som flyttet ut i 1961. Etter en renovering av bygget, flyttet TKF inn i 1981. Renovasjonsprosessen ble finansiert med midler fra Kulturrådet og Tromsø kommune.

Troms. kunstforening driftes etter en såkalt kunsthallmodell, som innebærer at vi legger vekt på egenproduserte – og dermed færre –utstillinger, og at vi har ambisjoner om å være del av en internasjonal samtale. Modellen betyr også en sterkere satsing på den yngre kunstscenen i byen, noe som er naturlig på grunn av etableringen av Kunstakademiet i Tromsø i 2007.

Gjennom å bli medlem støtter du vårt arbeid, du får også stemmerett på årsmøter.

Nye medlemmer i perioden juli–september 2020 får en gratis totebag. 

Har du blitt anbefalt å bli medlem av et annet medlem? Skriv navnet på vedkommende i kommentarfeltet, så får hen en overraskelse fra oss.

Membership type


Samtykker

Under velger du hvordan og hvilken informasjon du ønsker å motta fra organisasjonen. Du kan til enhver tid endre på dette.

E-POST

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev med nyttig informasjon fra organisasjonen.

Jeg ønsker å motta gode medlemstilbud fra organisasjonen

Jeg ønsker å motta informasjon om morsomme aktiviteter og arrangementer


Betaling
Vipps eFaktura: Når du klikker "Bekreft" vil du få tilsendt en firesifret kode for å bekrefte at det er ditt mobilnummer.
Husk at du må ha huket av for at du vil motta regninger i Vipps for å betale denne fakturaen med Vipps. Du vil også finne fakturaen under eFaktura i nettbanken din.